I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Thursday, March 22, 2012

Assesment 2 dah dekat.... :(

cuak    cuak     cuak...


mati tak mati pon assessment 2 dah dekat.. 

makin takut.. makin mencabar.. 

perghh... 
mantop beb.. *tetiber je.. :P

tapi memang pelik la.. assesment 2 kali ni macam assessment 1 hari tu.. 
assignment yang bagi sama banyak dengan test.. 

agak agak la wei.. ni dera namanya.. bukan menyenangkan kami.. seboleh boleh nak bagi kami susah.. macam ni ramai la tak suka.. =.=

k la.. nak mandi..

#baru balik main basketball :)

Wednesday, March 7, 2012

Retest :(

hari ni memang sedih.. sedih dan memang sedih la.. tak kan tak paham lagi.. :P

seperti dari dulu lagi.. paper math memang buat aku rase pening bagai..
sistem dari United Kingdom yang di pakai oleh kolej ku memang memberi kesan pada sesetengah subjek..

hanya salah satu.. Retest paper la jawabnya.. terus salah soalan tu.. yang penting kena betul!! kalo satu mistake..
retest la jawabnya... Kali ni memang aku sedih.. 3 kotak pass aku tak lepas.. so saya kena retest 3 la jawabnya..

mungkin ni memberikan aku agar lebih berusaha agar pointer sem ni kena lebih baik dari sebelumnya

#tetap sedih :(

Monday, March 5, 2012

Esok :)

Esok hari sangat bermakna..
 
nak tau
kenapa?

nak tak? nak tak? nak tak?? ok itu gedik.. hahahha

esok hari aku dapat anugerah.. anugerah pengarah :)
kalo kat tempat lain orang panggil dekan la..

hihih...

harap harap la pointer tok sem ni dapat kekal atau lebih dari sebelum nye.. :)
amin...

Thursday, February 23, 2012

Mana Dapat Nama 'MUSHANG' bang?

Hee.. untuk pengetahuan.. nama mushang ni berasal dari perkataan musang..

mana datang lak tu bang??

Datang nya dari kayangan bersama puteri yang cantik jelita.. ok.. itu mengarut.. :P
hahaha

sebenarnya datang apabila.. seorang kawan yang amat rapat.. yang mengelarkan diri saya si musang.. sebab dier tanya nak bg panggilan apa yek.. saya pon cakap la panggil musang.. lepas di tengok2 kan muka saya.. dier pon cakap.. ' a,ah la.. ada muka macam musang'

dan saya pon ambik la gelaran itu sebagai penanda aras saya.. cececehh~
jadikan sebagai samaran saya.. :)

dier sorang je panggil saya si musang..

dan dijadikan perkataan itu unik dan tak dipakai oleh sesiapa.. saya letak la MUSHANG.. kadang kadang jadi MUSHANGZ.. tapi kebanyakkan jadi sebagai ID je.. hihihi

p/s: dier itu sekarang adalah orang yang saya sayang... teramat sayang.. :')

Monday, February 20, 2012

Exam Week ;D

minggu ni minggu exam pulakk...

seriusly memang buat aku TENSION.. TENSION... dan TENTION...

cepat la habiskan exam pertama ni... assingment belambak bai...

memang tak de masa nak study.. esok nak study..malam tu la buat assingment.. MAMPOS!!!

Seriusly aku nak rehat kan diri aku.. nak pergi bercuti... huaaaaa~

Sunday, January 22, 2012

Saya

Saya seorang lelaki romantik..




Sekian




Terima Kasih.. :P

Tuesday, January 17, 2012

GOOD LUCK

today is the last day si makcik saya menjawab exam.. so saya nak ucapkan gud luck to her..

walaupun mungkin macam terlambat.. tapi dari sudut hati memang dah lama terniat.. dan setiap hari dier exam akan ku wish kan..

lepas ni dier balik rumah dah.. tak duk UTM lagi.. aku sorang je yang masih meneruskan pelajaran.. hihihi..



pape pon gud luck wak.. wish u get a good result later.. :)
wee~

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...