I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Tuesday, December 28, 2010

Cuti Semester Best Siot - bahagian 2!

Yeahh..... Alhamdulillah la cuti sem aku berlangsung dengan seronok nya... macam2 aktiviti yang kiteorang dah lakukan... yang penting penuh dengan keseronokan la...

perghhhhh...
penat gak la buat bende sume ni...
sekurang2 nya ade gak la kenangan yang seronok...

macam2 ado...hahahha..
harap2 cuti sem yang seterusnya makin besh la macam ni.. huhuhuh..

senarai yang terlibat dalam menjayekan aktiviti cuti sem ni ialah:-

  1. Husen
  2. Syafiq
  3. Azhar
  4. Amirul
  5. yatie
  6. Ayda
  7. Anis
  8. Zul
  9. Yus
Kalo name2 sape yang xmasok tu maaf la ekk.. mungkin lupe kot.. :P

dan di bawah ni gambar kiteorang dalam menjayakan aktiviti ni..


Terbaik laaa :P


Yeahhh babe.. :)


Errr??


Macam2 gayo ade... :)



Huuu...~~


Posing sume... :)



Tyme ni breakfast dekat Mcd berhampiran The curve


Amirul


Husen dan syafiq..:)


Syafiq..


Makanan tengah hari aku times lepak kat time square..
:P


Air yang menghilangkan kehausan..
haaha

Anis ade bela rama2 la kt rambut dier..
hahahah..
dorang ni borak pasal sape la..=.=


pantang aje nmpak camera..
:P


Sume dah kenyang dah...
:P

Haik?? Sume merenung masa depan apo??


Mase ni tgh borak sakan la..

Zul dengan Syafiq..


Azhar the Singer

Syafiq men Bass


Zul tengah ajar Husen Men dramm


Lalalalal~~


Paham tak husen??
hahahaha


Rock and roll babe..~~


Men lagu ape ek??
hahahah


Ni drum kew violin ek??
hahahaha


Penuh dengan gaye tu...
:)


Testing..test test...
hahahah

Hari ni kite main lagu raye cina ek...
:P

yang penting sume ni seronokkk~~~~

Weee~~

Sunday, December 26, 2010

Contest Gambar Paling Chill !!




huyooo... ade lagi contest...
Ini juga contest yang di Anjurkan oleh Si gadis Comel kita
iaitu Idati Malek
ini peluang untuk menang kali kedua selepas menang contest
Encik Syamputra Razali..

Sekarang Masenya untuk Ku cuba Sekali lagi..
hahahah...
InsyaAllah boleh menang kalo ade rezeki dengan keyakinan untuk menang yang tinggi..
:P

Gambar yang Paling chill jatuh pada..............(drumset please..)
1

2

3

tadaa~~


Hidup bergembira, Penuh Keriangan :D

NAK LAGI LAWA DAN JELAS SILA KLIK GAMBAR
:p


Cik Idati ni nak tau sangat warne kegemaran saya..
nak taw ke??
Warne kegemaran saya Ialah Putih..
Sebab putih Warne yang Suci..
:D

Saya nak tag Contest ini pada

Makcik Tikosh Yang Hyper

Akmal Yang Seksi

Intan Si Pelangi Chenta

Joe Yang Hap-pening

Nyra Si Kotak hati

Yana Si Yonet

Mira si Shinbi


Thursday, December 23, 2010

First Time Menang Contest!




Wah.. Luqman Menang contest kat blog..
ni first time siot...

Seronok pon ade gak...
hadiah ape la misteri nak bg saye ek..:P

syarat nak menang mudah je..
jadi orang yg ke 2000 mengunjungi blog..

siapakah orang nya?? ia adalah.. Syamputra Razali..
siap ade kat blog agi tentang saya menjadi pengunjung yang ke 2000..

segan saye..:P
tak caya?? leh tgk ni link nya..

Sunday, December 19, 2010

Cuti Semester Best Siot!!



Wow.. kali ni aku keluar dengan member aku time skola lama dulu... Lame gileeeeeerrrr dah tak kuar dengan Korang semua... Walaupun tak ramai.. cube berempat je kot..
hahahah:P

kali ni perjalanan kami memang memenatkan... memang berbaloi baloi... hahahahah...
nak taw kew kenapa penat?? sebab kami berjalan la... wakakakak...

hari ni kami semua berkumpul di KLCC.. sebab ape?? tak taw... macam tak de motif je..hahahah... tp kata jalan2.. peduli ape itu semua..!!

Pertemuan aku yang pertama ialah berjumpe dengan Syafiq.. kat LRT.. sebab dah rancang..
pertemuan Kedua lak.. Yatie.. kat KLCC...
Pertemuan aku yang terakhir jumpa la si Aida..

Mule Aku dengan syafiq lepak la kat luar KLCC tu.. makan roti boy.. syafiq belanje... mekasih syafiq..hahahah..:P

lepas tu yatie pon sampai.. kne tgu si aida lak.. So.. lepak kat kt kedai buku kat ats tu.. lpk2 je..hahahaha..

aida pon sampai.. Si aida pon ckp.. nak taw tak sebab ape aku lambat?? Aku tengok Barbie..~~ Hampeh tol.. hahah jangan marah ek aida..:P

Lepas tu.. Gi kat KFC.. lapo...
Lepas makan kiteorang gerak Times Square... jalan kaki kot... OK gak.. tp penat pon ade gak... berpeluh ketiak gak la..:P

Sebab ape?? Sebab ade Event.. Comic Fiesta..!!
mule2 Blur la gak.. mano dier tmpat nye... skali kat hotel dier la.. Mahattan Ball room.. tingkat 14 siot.. ok gak la.. banyak gak Cosplay yang gempak2!! Cun2!! hahahah... Smart Siot..

Lepas tu.. dah Lame2 lepak.. Gi shopping jap..baju baru ek yatie... :P
nanti kasi kiteorang tgk.. mesti cun an??hahaha

So dah buat sume.. balik la...Ape lagi... Jalan kaki balik gi KLCC..saat ni dah terasa penat gileeeeeerrrr la.. kaki mcm kayu dah.. dari Times Square Gi KLCC balik sape kate xpenat kot..hahahaha...

dah balik tu... yatie nak singgah Jaya Jusco Kat Wangsa Maju.. Nak beli kek tok mak dier. punya hari jadi pada hari ni lak tu... alooo Sweet nyer..~~ aku dengan syafiq pon teman kan la..
The End~~





Dari kiri syafiq.. tgh Aida dan kanan yatie~


Ni la Yatie.. suka sangat Tangkap gambar..:P
Dress Up cun ni..hahahah



Ni lak Syafiq.. Penat la tu..hahah



Ni dia... Ais krim McFlurry Mcpie yang baru yatie belanje..
mekasih yatie.. abis duit dier aku beli tok Sorang..
Huahahaha!!



Aida dengan Yatie bergambar Sakan~

Kan dah cakap dorang ni suka gaya sakan..
:P




Saat Menunggu Si Aida datang~
Yatie: mana la aida ni..
Syafiq: Tu hah.. ramai aida kat bawah tu..hahaha.
:P



Suasana kat KLCC..




Saya nak makan orang yang tgkp gmbr ni...:P


Posing skit..hahahah


Malunya gambar di tangkap...:P


Gadis melayu terakhir ni..hahahah

Itu dia.. Model kita pada hari ini..:P


Aida tengah tengok pakwe hensem tu..
hahahah:P



Perjalanan Nak pulang~~


Nanti kite jalan lagi ek...
Weee~

Thursday, December 16, 2010

Keluarga Tersayang ;D

Asyik asyik cerita pasal orang lain... Ni aku nak cerita Pasal keluarga aku lak..
Keluarga yang aku sayang..:)

Tuan Punya Blog Yang comel Nak cerita Sikit Tentang keluarga Beliau..


Ni la saya waktu Muda dan waktu Kecil dulu..
cute an??hahah


Ni adik perempuan Saya.. tak berapa ngam..
malah bengang.. =.=



Ni saya dengan adik beradik saya..:)



Adik saya yang comel seperti Saya..
:)



Pizza yang emak belanje semata-mata nak sambut hari jadi ku..
mekasih mak..:)



masing-masing dengan gayanya..hahahahaa



Alahai Kimi.. murung nya... die ni paling manje skali..
suke sangat nagis.. ishh



Hakimi Dengan Amirul.. kadang2 baik.. kadang2 gaduh..
dorang ni mangse buli aku la..hahahah


Ni ayahKu.. Single lagi:P
hensem tak?? sape yang terpikat mintak no kat aku ek..:P


Ni lak mak Aku...
huhuhu


Gambar adik ku masa Kecil..
comel sangat...:P


Yang Comel ni nenek aku.. sayang die...
Cucu yang paling die sayang aku la..:P



Yang Comel ni aku la.,..:P

Gembira rasanya aku miliki keluarga seperti ni..

aku sayang semuanya,.. pelbagai kenangan.. pahit manis bersama keluarga aku..

Walaupun sume ni hanya sementara..Yang Tua tetap akan pergi.. aku tetap sayang semuanya..:')

Weee~~

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...