I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Thursday, October 21, 2010

Presentation..

Pergh.... hari ni mmg best... kne buat presentation basic principle...
tajuk yang diberikan.. Dc motor and DC generator+ characteristic skali...

keje dah bagi lame dah.. kire mcm assignment la ni.

mlm sebelum present dah study cow2 dah...(ayt xleh blah)
nasib baik dulu kat teknik dh blaja skit dah... xtido mlm beb nak study...(ade tido la gak..)
tp 4 pagi la... sok ade kelas lak..

buat dalam power point dan semuanya ade 24 slide show...
yang mmg kne show kat encik ibrahim pon..
hahah..

punya la semangat aku nak present...
sampai aku offer kat diri untok jadi org kedua tok present...
hahahahha...

pakai smart2 mcm nak gi interview beb..
mmg xleh bla la..hahahah

hah... nk taw...
dengan pertama kali nya aku present sorang2 dengan keadaan yang paling tenang.. xde gugup beb..
mcm present ngan member jew...
dengan relek jew aku mempersembahkan kerja aku...

so.. aku pon bt la kerja aku...hahah
nk taw x.. sebelum present tu aku sempat men game bola tu... tp kalh lak...
xgune nyew Ammar...

dah abis present aku pon ckp kat encik...

aku: cik.. mcm mane cik?? ok x??

encik: bagus la dari yang lain saya tengok..

aku: dapat Merit + distiction x?

encik: dapat.. insyaAllah...

aku: (dlm hati.. pergh... chantek la... hahah)

dh abis present tu.. aku masuk kelas dengan syukur sangat.. sambil bt muke poyo..hahahah(mmg poyo pon)

dah abis tu.. berjoget aku ngan member aku kat depan kelas... (nasib baik cik xde)
hahah... bengong kepada Amzari yang mengajak aku joget.. xleh bla.. hahhaha

Monday, October 18, 2010

Smart and Bergaya

ni la kerje aku biler tyme lapang.. menggunakan kemahiran yang ade untuk mengedit gmbar.. hahaha.. gune adobe photoshop jew...huahahaha..

ade smart??
ni pon leh jadi calon suami taw x..hahaha

Thursday, October 14, 2010

ReTest

dimana ade Assesment... disitu ade Retest...
hahahah

kali ni aku kne retest 2 subjk la plak...
tp x pew... lagi brape point je leh dapat 4 flat..
Assesment 1 .cemerlang dengan jayanya...
tp yang kedua kurang skit...
tapi tidak menjejaskan langsung...!!

assesment ketiga kne bt yang terbaik!!
dimana ade assesment disitu dapat distiction..

huyoo~~

Monday, October 11, 2010

DORM 801 BERTUKAR DARI CYBER CAFE KEPADA KEDAI PERTUKANGAN..

HAHAHA... kalo nak taw.. sebenarnya dorm 801 telah menjadi port aku dan member aku bermain komputer... al maklum la.. ade laptop sendiri...

bermacam2 game diusaha disitu..
antara game nye..:-

1)counter strike condition zero
2)prototaip
3)call of duty
4)left 4 dead..
5)pes 2010..

kadang2 sampai x tidur mlm main game ni.. padahal sok ade kuliah...
sampai satu tahap.. assesment mula sok pon xbelajar.. men game.. tp belajar belajr gak..hahah

bermula pada tarikh 9/10/2010..
dorm 801 bertukar menjadi kedai pertukangan..
sebab ape??
budak sem 3 ade projek power supply..

so.. dengan gerudinya..prospek nye.. transformernye.. dengan lagunya...
semua jadi ribut...hahah.. dorang kena hantar dlm mase 2 hari lagi dari tarikh tersebut...

kebanyakan manusia dari sem 3 berpusu-pusu kew dorm tersebt kerana mempuyai alat pertukangan yang telah disediakan oelh mereka yang berinisiatif... hahahah..

sekali pergi la kat floor9...
tup.....
blackout...

salah seorang telah menyebabkan litar pintas yang disebbkan power supply yang ggal berfungsi..hahahaha...


Thursday, October 7, 2010

fuyoo... Assesment 2 mencabar siot....
macam2 dugaan..
lagi susah...
perghh.....

management...
mathematic....
basic principle...
analog(lab test)
tasawur...
computer
english...

wow... boleh tahan... harap2 berjaya lah.... nak dpat A.p tahun nie...
impian pasti tercapai kalau dengan usaha...

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...