I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Thursday, October 21, 2010

Presentation..

Pergh.... hari ni mmg best... kne buat presentation basic principle...
tajuk yang diberikan.. Dc motor and DC generator+ characteristic skali...

keje dah bagi lame dah.. kire mcm assignment la ni.

mlm sebelum present dah study cow2 dah...(ayt xleh blah)
nasib baik dulu kat teknik dh blaja skit dah... xtido mlm beb nak study...(ade tido la gak..)
tp 4 pagi la... sok ade kelas lak..

buat dalam power point dan semuanya ade 24 slide show...
yang mmg kne show kat encik ibrahim pon..
hahah..

punya la semangat aku nak present...
sampai aku offer kat diri untok jadi org kedua tok present...
hahahahha...

pakai smart2 mcm nak gi interview beb..
mmg xleh bla la..hahahah

hah... nk taw...
dengan pertama kali nya aku present sorang2 dengan keadaan yang paling tenang.. xde gugup beb..
mcm present ngan member jew...
dengan relek jew aku mempersembahkan kerja aku...

so.. aku pon bt la kerja aku...hahah
nk taw x.. sebelum present tu aku sempat men game bola tu... tp kalh lak...
xgune nyew Ammar...

dah abis present aku pon ckp kat encik...

aku: cik.. mcm mane cik?? ok x??

encik: bagus la dari yang lain saya tengok..

aku: dapat Merit + distiction x?

encik: dapat.. insyaAllah...

aku: (dlm hati.. pergh... chantek la... hahah)

dh abis present tu.. aku masuk kelas dengan syukur sangat.. sambil bt muke poyo..hahahah(mmg poyo pon)

dah abis tu.. berjoget aku ngan member aku kat depan kelas... (nasib baik cik xde)
hahah... bengong kepada Amzari yang mengajak aku joget.. xleh bla.. hahhaha

No comments:

Post a Comment

Ko ko komen lerr... :D

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...