I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Tuesday, December 28, 2010

Cuti Semester Best Siot - bahagian 2!

Yeahh..... Alhamdulillah la cuti sem aku berlangsung dengan seronok nya... macam2 aktiviti yang kiteorang dah lakukan... yang penting penuh dengan keseronokan la...

perghhhhh...
penat gak la buat bende sume ni...
sekurang2 nya ade gak la kenangan yang seronok...

macam2 ado...hahahha..
harap2 cuti sem yang seterusnya makin besh la macam ni.. huhuhuh..

senarai yang terlibat dalam menjayekan aktiviti cuti sem ni ialah:-

  1. Husen
  2. Syafiq
  3. Azhar
  4. Amirul
  5. yatie
  6. Ayda
  7. Anis
  8. Zul
  9. Yus
Kalo name2 sape yang xmasok tu maaf la ekk.. mungkin lupe kot.. :P

dan di bawah ni gambar kiteorang dalam menjayakan aktiviti ni..


Terbaik laaa :P


Yeahhh babe.. :)


Errr??


Macam2 gayo ade... :)



Huuu...~~


Posing sume... :)



Tyme ni breakfast dekat Mcd berhampiran The curve


Amirul


Husen dan syafiq..:)


Syafiq..


Makanan tengah hari aku times lepak kat time square..
:P


Air yang menghilangkan kehausan..
haaha

Anis ade bela rama2 la kt rambut dier..
hahahah..
dorang ni borak pasal sape la..=.=


pantang aje nmpak camera..
:P


Sume dah kenyang dah...
:P

Haik?? Sume merenung masa depan apo??


Mase ni tgh borak sakan la..

Zul dengan Syafiq..


Azhar the Singer

Syafiq men Bass


Zul tengah ajar Husen Men dramm


Lalalalal~~


Paham tak husen??
hahahaha


Rock and roll babe..~~


Men lagu ape ek??
hahahah


Ni drum kew violin ek??
hahahaha


Penuh dengan gaye tu...
:)


Testing..test test...
hahahah

Hari ni kite main lagu raye cina ek...
:P

yang penting sume ni seronokkk~~~~

Weee~~

No comments:

Post a Comment

Ko ko komen lerr... :D

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...