I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Thursday, December 16, 2010

Hah.. Header Baru kot..hahah


hari ni memang terase nak update sesuatu kat blog aku ni...

tapi nak update ape la??

selalunya aku kalo nak update mesti ade bnde best jew... bak kata orang kena ade jiwa la...
hahahaha

jadi aku pon edit la gambar.. alih2 jadi header blog plak...ajaib bukan??hahahahah

kira ni la pertama hasil edit ku menjadi Header... selalu letak gambar biase edit skit jew.. kali ni kita guna photoshop...gabung kan hasil gambar..

sebnarnya dh byk header aku create dulu... tp tu mase nak masuk pertandingan kemahiran Malaysia.. 'Web Design'.. gila kentang la..

tapi software tu dah hilang.. macam mane leh hilang pon aku xtaw.. kalo x.. abis blog ni aku dah kerjakan dah..tp dah lupe la nak gune software tu 'adobe Dreamweaver'..hahahaha... pning kot.. byk pakai codec beb!!

taw tak macam mane Header baru aku tu?? korang leh tgk la kat header aku... tak nampak gak ke?? tak nampak gak nak Mampos la tu..hahahaha :P

tak da la hebat mane pon... biase2 jew.. baru nak belajar la katakan.. lawa kew?? tak kesah la lawa kew tak.. at least kita belajar kan??

WeeE~~

No comments:

Post a Comment

Ko ko komen lerr... :D

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...