I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Monday, January 3, 2011

Hadiah untuk Hakimi!

huu~~
seronoknya adik saye dapat hadiah baru dari abg nya....
kenapa dia dapat hadiah????

sebab die bijak la... dapat No1 dalam kelas..
dah janji nk bg hadiah.. kena la tunaikan...

hadiah ni dia yang pilih sendiri..
sebab saya xtaw nak bagi dier hadiah apa....


Tadaa~~ ni la hadiah nya...
robot ape ntah... tapi canggih gak la...


Ni la hasilnya selepas siap dipasang..
rumit gak la nak pasang nya... robot ni leh jadi bola taw... hebat tu...


selepas je adik saye hakimi dapat robot baru dier... dia senyap je dalam bilik... men sorang2.. baik lak... selalunya dia paling kuat melalak....

moga ni jadi pendorong untuk dia teros berjaya lagi....

Weee~~

Saturday, January 1, 2011

Happy Ending For This Year




Untuk tahun 2010 macam2 perkara sudah ku lalui dan pengalaman ku dapati..
Byk pengajaran yang dapat ku terapkan dalam hidupku...~~

Alhamdulillah.. Masih panjang umurku Didunia ini walaupon aku taw Mase semakin pendek.. hidup ku jua begitu...Namun perjalanan dan kehidupan harus Diteruskan...

For the last day this year... aku rase happy sgt.. pernah gak time form 3 punye last day that year i got penampar dari cikgu displin... how dare you..hahahah..

tapi Akhir tahun untuk tahun 2010 memang Membuatkan rasa Happy Sangat...
Gembira... Teruja... Sedih pon ade gak.. :P

Mekasih Awak Sebab sudi jalan2 dengan saya.. habiskan masa saya dengan kegembiraan untuk last day tahun ni... :)
Apa lah yang akan berlaku pada tahun 2011 ek??
hahahha


Wee~~

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...