I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Thursday, December 22, 2011

Nasyid :D

Pelbagai kenangan yang dilalui oleh aku bersama rakan rakan ku terutama dalam kumpulan Nasyid dari kolej ku :)

Macam2 persembahan yang dah dilakukan oleh kami.. Sejak bermulanya pertubuhan ni sampai la sekarang.. dulu yang macam cuak cuak je.. sekarang dah macam pro pro pulak.. hahaha..

tapi pengalaman mengajar kita kan.. kami pon pernah buat persembahan kat menteri .. buat persembahan pada ribuan penonton.. *macam tak caya je kan??
tapi itu lah hakikatnya.. persembahan pada hari konvokesyen IKM/KKTM PERDANA 2011:D

so korang tengok la gambar gambar kami yang dijadikan kenangan sampai la sekarang :)

Kami pada hari konvokesyen :D

Persembahan pada ribuan penonton :)

Suma posing baik punya :P

Kesemua Ahli An naim :')

Ini lah kami semua :D

so semua ni adalah kenangan yang tidak boleh dilupakan..
wee~

Sunday, December 18, 2011

ICE SKATING AGAIN :D

Haa.. ni kali ketiga aku main ice skating.. tp seriosly best la wey walaupun kemungkinan untuk melecit sangat tinggi..

so kalo korang pergi sediakan lah PLASTER wei.. hahaha
Kali ni adalah paling worst aku main.. sebab ape??
selalu giler jatuh walaupun 3 kali dh main.. nak taw kenapa??

sebab aku berlatih main break.. berlatih buat benda lain.. takat jalan tu dah boleh dah.. cuma nak break dier step yg paling susah.. so orang lain sebok men jalan2.. aku sebok tergolek.. tp best la gak.. serious tak tipu... puas woo!! hahaha

kali ni seramai 7 orang member aku termasuk aku yg join benda alah ni.. hihihi
it is final semester 3 activity together wif them :)

Masing masing sangat happy :D

Persahabatan Kita tak kan putus.. :)


Asyik asyik aku je kena angkat.. Lol :P

Dah macam kat UK.. :D

Pendek kan diaa.. hahaha

Lepas ni dah pandai.. leh la belajar kat luar negara.. :')
wee~

Friday, December 16, 2011

SOO YOUNG :D

aku pon minat gak k-pop ni.. dia ni perempuan.. hohohoh
sorang je yang aku minat..dari kumpulan SNSD or girl generation..
dia adalah soo young.. :D

aku tengok dia ni pon sejuk je mata memandang.. comel pon ade.. hee~

ni ade biodata si Soo young.. *siap ade biodata lagi.. hihiih



Birth Name: Choi Soo-young (최수영)

English Name: Summer Choi (썸머 최)

Nicknames: Shik shin (God of food), NaSoo (interrupter), DJ Syoung

Date of Birth: February 10, 1990

Bloodtype: O

Sibling(s): 1 older sister (Choi Soo-jin)
Position: Supporting Vocalist/Lead dancer

Language: Korean (Fluent), English, Chinese (Basic), Japanese (Fluent)

Specialty: Dance, Eloquence, Acting

Casted: 2000 SM Open Audition | 2002 Korea-Japan Ultra Idol Duo Audition

Training: 6 Years 3 Months

School: Jeongshin Girl’s High school (정신여자고등학교) | ChungAng University

nak tengok tak aksi aksi yang membuatkan aku tergoda.. :P

Comel kan.. ;D

Tapi bagi aku.. SI DIA yang mampu menenangkan diri aku..
SI DIA la yang paling comel.. Si DIA juga la aku sayang sampai bila bila.. wee~

Awek Baru Ku

Ahhh~ aku dah mula main kayu tiga!! aku rasa yang lama dah tinggal kan aku.. korang nak taw awek aku yang baru siapa??

so ni awek aku yang baru! hahahah..
*aku dah makin gila dah... :P

yang lama masih sayang la.. Akan ku sayang dia sampai bila bila.. :)

Thursday, December 15, 2011

BEKAS BANDUAN KOLEJ!

Banduan banduan yang pernah dilatih dari kolej KKTM PJ telah dilepaskan.. sangat bahaya.. menakutkan.. anda diluar sana perlu berhati hati.. HAAA!!

Just kidding.. hihih..
sebenarnya semasa kami di Minggu Silaturahim or dikenali sebagai minggu orientasi time we all first start in KKTM PJ..

Memang dah dijadikan lumrah dunia manusia yang dimasukkan ke pusat serenti ini.. ehh silap.. ke pusat pengajian ini wajib dibotakkan..

sekarang dah sem 3 dah.. nk masuk sem 4 dh.. sume ni cume kenangan kami..

tanpa bercerita panjang lagi.. jom tengok gambar gambar yang menarik.. zaaasss~

Tengok la mereka semua.. macam banduan kan.. hihihih

Mendengar taklimat macam mana mereka akan dilepaskan kelak.. *tipu je.. :P


Korang tahu tak.. baju yang dorang pakai ni.. satu minggu kena pakai dan tak boleh basuh.. hahaha.. kantoi..~ ;D

gambar terakhir kami semasa MSR! wee~


Kenangan ni memang tak boleh dilupakan.. Wee~

Bersawang! Ghairah! Teruja!

Wei! Seriously aku rase berkobar- kobar malam ni yang aku nk bersihkan sawang2 kat blog aku.. ntah dari semalam aku dapat hidayah nk update blog ni..

tibe2 kawan kwan aku ramai lak nk bt blog ni.. aku pon terkejut.. macam satu petanda bahawa blog aku ni perlu diberi didikan yang sempurna balik.. aceceehh~~

Bersawang oh bersawang blog aku.. terbiar tanpa jagaan yang sempurna.. hahaha.. *ayat tak boleh bla..

aku nak cuci balik laptop aku dengan air.. eh silap.. blog aku.. aku nk polish balik.. hihihi

Kepada Nizam.. rasydan ngan nurul.. saksi kan la.. wajah baru.. :D

ok la.. sebelum tu aku nk tunjuk gambar aku ngan idan makan nasi ayam.. lapo doh.. hohohoho

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...