I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Thursday, December 15, 2011

BEKAS BANDUAN KOLEJ!

Banduan banduan yang pernah dilatih dari kolej KKTM PJ telah dilepaskan.. sangat bahaya.. menakutkan.. anda diluar sana perlu berhati hati.. HAAA!!

Just kidding.. hihih..
sebenarnya semasa kami di Minggu Silaturahim or dikenali sebagai minggu orientasi time we all first start in KKTM PJ..

Memang dah dijadikan lumrah dunia manusia yang dimasukkan ke pusat serenti ini.. ehh silap.. ke pusat pengajian ini wajib dibotakkan..

sekarang dah sem 3 dah.. nk masuk sem 4 dh.. sume ni cume kenangan kami..

tanpa bercerita panjang lagi.. jom tengok gambar gambar yang menarik.. zaaasss~

Tengok la mereka semua.. macam banduan kan.. hihihih

Mendengar taklimat macam mana mereka akan dilepaskan kelak.. *tipu je.. :P


Korang tahu tak.. baju yang dorang pakai ni.. satu minggu kena pakai dan tak boleh basuh.. hahaha.. kantoi..~ ;D

gambar terakhir kami semasa MSR! wee~


Kenangan ni memang tak boleh dilupakan.. Wee~

No comments:

Post a Comment

Ko ko komen lerr... :D

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...