I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Sunday, December 18, 2011

ICE SKATING AGAIN :D

Haa.. ni kali ketiga aku main ice skating.. tp seriosly best la wey walaupun kemungkinan untuk melecit sangat tinggi..

so kalo korang pergi sediakan lah PLASTER wei.. hahaha
Kali ni adalah paling worst aku main.. sebab ape??
selalu giler jatuh walaupun 3 kali dh main.. nak taw kenapa??

sebab aku berlatih main break.. berlatih buat benda lain.. takat jalan tu dah boleh dah.. cuma nak break dier step yg paling susah.. so orang lain sebok men jalan2.. aku sebok tergolek.. tp best la gak.. serious tak tipu... puas woo!! hahaha

kali ni seramai 7 orang member aku termasuk aku yg join benda alah ni.. hihihi
it is final semester 3 activity together wif them :)

Masing masing sangat happy :D

Persahabatan Kita tak kan putus.. :)


Asyik asyik aku je kena angkat.. Lol :P

Dah macam kat UK.. :D

Pendek kan diaa.. hahaha

Lepas ni dah pandai.. leh la belajar kat luar negara.. :')
wee~

No comments:

Post a Comment

Ko ko komen lerr... :D

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...