I love mushangz HUYOO!! .

Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa Suka Duka Ceria Sedih Gembira Riang Tertawa

PengikutKu Yang Setia

Sunday, January 22, 2012

Saya

Saya seorang lelaki romantik..




Sekian




Terima Kasih.. :P

Tuesday, January 17, 2012

GOOD LUCK

today is the last day si makcik saya menjawab exam.. so saya nak ucapkan gud luck to her..

walaupun mungkin macam terlambat.. tapi dari sudut hati memang dah lama terniat.. dan setiap hari dier exam akan ku wish kan..

lepas ni dier balik rumah dah.. tak duk UTM lagi.. aku sorang je yang masih meneruskan pelajaran.. hihihi..



pape pon gud luck wak.. wish u get a good result later.. :)
wee~

Friday, January 6, 2012

ICE BLENDED


OK.. ni la minuman yang aku minum sepanjang cuti sem..
ICE BLENDED buatan africa utara.. (ok tu tipu)..
buatan aku yang aku decorate sendiri untuk minum..

memang gemok tak gemok la aku minum ni setiap hari kan..
paling tak boleh belah sampai tengah malam pon aku sanggup buat untuk minum bende alah ni..

pape pon aku dah gemok dah..

Wee~

Sila klik ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...